Samsungov šef: savitljivi smartfoni sitžu dogodine

This time next year, we’ll be millionaires, rekao bi Del Trotter. Isto tako iz godine u godinu kruže priče da bi baš sljedeće Samsung (ili netrko drugi) mogao izbaciti savitljivi, preklopivi, rastezljivi, spiralni, zamotani, i u čvor zavezani smartfon.

Samsungov izvršni direktor, Dj Koh danas je još jednom odvrtio istu pokvarenu ploču, koja kaže da će upravo 2018. godina ta u kojoj se očekuje predstavljanje savitljivog smartfona od strane ove kompanije, budući da su isti takvi zasloni dostupni već nekoliko godina.

Naravno, ako zaslon pretvorimo u palačinku, isto je potrebno i s elektroničkim komponentama, kako se ne bi pretvorile u marmeladu, a budući da je Samsungov šef sada poprilično uvjerljiv, moguće je da su pronašli način kako i tome doskočiti. Pitanje koje se samo po sebi nameće je zašto ti savitljivi zasloni već sada nisu ugrađivani u obične smartfone, jer bi se tako vjerojatno smanjio broj razbijenih.

Koh se dotakao i prodaje Notea 8. Naime, u prednarudžbama u Koreji prodan je rekordni broj primjeraka kad je Note serija u pitanju, a slično se može očekivati i na globalnom planu. Koliko će Notea 8 Samsung prodati nakon večerašnjeg predstavljanja iPhonea X, Y, 8, 7s ili čega već, ostaje za vidjeti.

Sammobile

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]