Sony Ericsson predstavio Xperia Neo V i najavio nadogranju na Android 2.3.4 za novije modele

Sony Ericsson je danas predstavio model Xperia Neo V koji dolazi u bijeloj boji kućišta, a po specifikacijama se ne razlikuje od postojećeg modela Xperia Neo. Uređaj u startu dolazi s Androidom 2.3.4, a u trgovinama će se pojaviti tijekom četvrtog kvartala ove godine.

Istovremeno je najavljena i nadogradnja na Android 2.3.4 za ovogodišnje Xperia modele Arc, Play Neo, Mini i Mini Pro, a startat će u listopadu.

Android 2.3.4 prema navodima iz Sony Ericssona treba donijeti video chat na Google Talk aplikaciju, no vidjeli smo kako se ta najava nije obistinila na Nexusu S i Samsungu Galaxy S. Također, Android 2.3.4 bi trebao donijeti novosti vezane uz integraciju Facebook aplikacije pod nazivom “Facebook inside Xperia V2”, Swype unos teksta i mogućnost uzimanja screenshotova.

Ova zadnja stavka je posebno zanimljiva jer je na Androidima do sada to bilo moguće isključivo pomoću aplikacija koje rade jedino uz root pristup te putem računala na kojeg je instaliran Android SDK.

Izvor

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT