Testiramo: Samsung Galaxy Note 10.1

U redakciju nam je upravo stigao izrazito zanimljiv tablet, Samsung Galaxy Note 10.1. U osnovi, radi o uređaju sličnom postojećim tabletima iz serije Galaxy Tab, no ovaj se ističe ponajprije osjetno moćnijim hardverom, naime, pogonjen je četverojezgrenim Exynos 4412 procesorom takta 1,4 GHz u kombinaciji s čitavih 2 GB RAM-a.

Nadalje, uz ovaj uređaj dolazi lijepo ukomponirana S-Pen olovka i poseban softver za pisanje po zaslonu. Uostalom, ovu smo tehnologiju već upoznali na modelu Galaxy Note, a ovdje je zbog većeg zaslona upotrebljivost na osjetno višoj razini.

Brojčana oznaka modela kojeg imamo na testu je N8000, dakle verzija s podrškom za 2G i 3G mreže, s maksimalnom brzinom prijenosa podataka do 21 mbps. Inače, postoji još i Wi-Fi verzija s oznakom N8010.

Sljedećih desetak dana družit ćemo se s ovim prilično moćnim strojem, nakon čega slijedi detaljna recenzija. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, stojim na raspolaganju.

Dopuna: recenzija gotova i nalazi se ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]