I Hrvatski Telekom uveo neograničeni mobilni internet

Nakon što je Tele2 prije dvije godine uveo prvi mobilni flat Internet, ostala dva operatera su na ovu bačenu rukavicu odgovorila tek sada. Naravno, broj korisnika Tele2 „pokućnog“ interneta kao sastavnog dijela ponude neograničenog paketa vremenom je narastao i dogodilo se upravo ono što smo u startu i prorokovali, a to je smanjenje brzine pristupa jer je mreža jednostavno postala zagušena.

A1 je nedavno također ponudio Neograničeni Net opciju, ali je FUP (Fair Usage Policy) ograničio na 100 GB, što je 10 puta manje od 1 TB koliko nudi Tele2.

Danas se u ovo društvo ubacio i Hrvatski Telekom, sa svojom novom ponudom neograničenog mobilnog interneta po cijeni od 249 kuna mjesečno u promotivnom periodu do 30. srpnja, kada će se korigirati na 299 kuna mjesečno. Alternativno, u Magenta 1 paketu, neograničeni Internet možete dobiti za 199 kuna mjesečno.

Kad korisnik dosegne potrošnju od 60 GB, slanjem SMS poruke dobiva dodatnih 10 GB, a ako smo iz objave za medije dobro shvatili, to će morati učiniti za svakih sljedećih 10 GB, slično kao na Tele2 prepaid paketima.

Prema informacijama koje smo na izravan upit dobili od HT-a, nikakvih ograničenja u smislu smanjiva brzine nema.

Više informacija potražite na službenim stranicama Hrvatskog Telekoma.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT