OnePlus 6: poznate cijene

Zahvaljujući nepažnji njemačkog Amazona, danas smo saznali i one detalje o OnePlusu 6, koji do sada nisu bili poznati. Naime, ova web trgovina je danas slučajno greškom objavila cijene uređaja, a usput i nove rendere u visokoj rezoluciji. Ove informacije su s njihovog weba ubrzo uklonjene, no vrijedne ručice fanova su ih sačuvale i objavile urbi et orbi.

Tako smo danas saznali da će cijena OnePlusa 6 u varijanti sa 64 GB interne memorije iznositi 519 eura, a onog od 128 GB 569. Usporedbe radi, kad je lani izašao OnePlus 5, 64 GB verzija je stajala 499, a 128 GB 559 eura. Ovdje sada svjedočimo blagom poskupljenju, no opet ne za 50 eura, koliko se špekuliralo.

Uređaj će u prodaju na njemačkom Amazonu krenuti 22. svibnja, tako da možemo pretpostaviti da će istoga dana krenuti i na službenom oneplus.net web shopu, odnosno možda koji dan ranije, s obzirom da je službeno predstavljanje zakazano za 16. svibnja.

Uređaj će se u prodaji pojaviti u “Mirror Black” i “Midnight Black” bojama, a mogao bi i u bijeloj, budući da ga je sam izvršni direktor jednom prilikom pokazao.

Od ostalih detalja spomenimo da će uređaj imati 6,3-inčni zaslon sa zubom, rezolucije 2280 x 1080 točaka, pokretat će ga Snapdragon 845, a na poleđini će imati dvostruku kameru koja će, prema riječima vodstva kompanije, konkurirati onoj na iPhoneu X i Googleovom Pixelu 2 XL. Za sve ostale detalje, bacite oko na ovaj članak.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]