Samsung Galaxy S11: renderi na temelju dostupnih informacija otkrivaju modul kamere

Kad je skori dolazak Samsunga Galaxy S11 u pitanju, jedna glasina dnevno je malo, pa su insajderi i ostali neodgovorni pojedinci odlučili plasirati više njih dnevno.

Najnoviju prenosi inače pouzdani OnLeaks, i donosi render koncepta koji je kreiran na temelju navodno dostupnih informacija. U ovom scenariju, Samsung Galaxy S11 donosi kameru u bubregu, baš kao iPhone 11 ili Googleov Pixel 4.

Bubreg, naravno, mora biti smješten u gornjem lijevom kutu poleđine kako bi uređaj izgledao što ružnije i bez imalo simetrije, a u ovom slučaju smo uspjeli izbrojati čak sedam rupica, od kojih je jedna očito namijenjena LED bljeskalici, dok ostalih šest još uvijek skrivaju tajnu.

Posljednje informacije govore da će S11 donijeti četverostruku kameru, pa ove rupice viška u ovom trenutku ne možemo smjestiti u neku logičnu cjelinu, stoga možemo izraziti skepsu u autentičnost informacija na temelju kojih su renderi izrađeni. Ili će ih na kraju možda imati pet?

Naravno, uvijek je moguće da jedna od manjih rupica predstavlja mjesto za laserski fokus, ToF senzor (ili neku novu stvar za koju još ne znamo), a i pitanje je na koji je način Samsung uspio izvući 5X optički zoom (ne nužno putem periskopa), tako da su moguće razne kombinacije.

S obzirom na brzinu curenja informacija i kruženja glasina, već sutra možda doznamo tajnu ovog bubrega, ali i još pokoju zanimljivu informaciju.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT