Nabavite OnePlus 2 u Everbuying webshopu već danas i bez pozivnica

OnePlus 2 everbuying


OnePlus 2, jedan od najviše iščekivanih smartfona ovog ljeta, službeno je predstavljen krajem srpnja, no OnePlus kompanija je njegovu nabavku, baš kao i prošle godine s njegovim prethodnikom, zakomplicirala sustavom pozivnica. Ipak, ukoliko ste zainteresirani za ovaj uređaj, a ne želite čekati da vaša pozivnica dođe na red, Everbuying webshop vam omogućuje njegovu nabavku bez pozivnice i to odmah.


IMG_6873


OnePlus 2 dolazi sa Snapdragon 810 proceosrom, u varijantama s 3 ili 4 GB RAM-a i odgovarajućom količinom interne memorije. Tako jeftinija verzija sadrži 3 GB RAM-a i 16 GB prostora za pohranu, dok ona skuplja raspolaže s 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu.


Tu je još magnezijsko kućište, 5,5-inčni 1080p zaslon, 13 MP stražnja i 5 MP prednja kamera, baterija kapaciteta 3300 mAh, Android 5,1 kao osnova, povrh koje dolazi OnePlusova nadogradnja sučelja nazvana OxygenOS.


IMG_6877


Tako u Everbuying webshopu OnePlus 2 uređaj s 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije već sada možete naručiti za 379,99 dolara, ali prilikom kupnje obavezno unesite kupon kod ONEPLUS16. Jači model, OnePlus 2 s 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije možete nabaviti za 435,99 dolara i to na način da prilikom kupnje upišete kupon kod ONEPLUS64.


Link za narudžbu 16 GB modela nalazi se ovdje, a onog skupljeg, tj. 64 GB, ovdje. Slike ispod prikazuju kako je potrebno pravilno upisati kupon kodove kako bi uređaji bili naplaćeni po navedenim cijenama.


Upozorenje: kupovina rube izvan EU za sobom povlači obavezu plaćanja carine i PDV-a.